Ik ben een puinhoop in mijn hoofd en ik denk dat een geweldige neukbeurt me zou helpen de dingen duidelijker te zien. Als biseksuele shemale, of trans man naar vrouw, ben ik allesbehalve hetero. Het enige rechte dat ik heb is mijn pik als ik opgewonden ben. Dus bedenk een plan om me weer op mijn plaats te zetten. Dat is het meester. Ik moet gedomineerd worden tijdens een sexdate of twee. Daarna zit ik weer op het goede spoor en kunnen we allebei verder.

Ik ben brunette met groene ogen en kleine tieten. Ook heb ik iets met zweepjes, aangezien ik er veel bezit. Kan ik ze net zo goed voor meer gebruiken dan het maken van sletterige foto's. Zou je zo vriendelijk (of niet zo vriendelijk) willen zijn om zweepjes te gebruiken tijdens onze rollen spelletjes? Ik heb zelfs een natuurlijke zweep die je kunt vasthouden, aaien en pijpen. Ja, ik heb het over mijn kleine tranny lul!

Ten slotte is leeftijd voor mij geen probleem. Ik ben 26 en speel graag met mannen tot 65 jaar, dus er is geen reden om geen contact met mij op te nemen. Tenzij je geen erectie kunt krijgen. Oké, ik heb genoeg gepraat. Jij bent de volgende meester, laat me zien waarom ik je moet respecteren.

Advertentie getagd in:

Willekeurige shemales - tranny's uit Belgie!