Natuurlijk geldt dit niet voor alle transseksuele vrouwen, want er zijn preoperatieve, postoperatieve en niet-operatieve transseksuelen. En ik wil met mijn artikel geen transseksuele vrouwen of wie dan ook beledigen. Deze bestaan en het is gewoon een goed artikel, speciaal voor mannen die geïnteresseerd zijn in het daten met een transseksuele vrouw of al aan het daten zijn. Het is nogal ongemakkelijk en grappig om hierover te praten, maar geef toe, het is interessant en ook spannend.

Ik heb altijd al intiemer willen worden en het hebben over seks of vrijen (zoals ik het liever noem), wat een van de meest essentiële onderdelen van een relatie is, en sexueel compatibel zijn is een factor die dat zou doen helpen om een gelukkiger relatie op te bouwen. Weinig online transseksuele datingsites bevatten rollen als onderdeel van uw profielinformatie. Dus waar gaat deze rol over?

Deze seksuele rollen zouden op de een of andere manier bepalen of je seksueel compatibel bent met de transseksuele vrouwen waarmee je aan het daten bent. Dus haal diep adem en laten we duiken in deze verschillende seksuele rollen.

Drie seksuele rollen bij daten met transseksuelen.

Top
Deze rol is heel gewoon voor de heren. Top zijn betekent dat jij degene bent die je partner zal penetreren. Als je top kiest als je seksuele rol, betekent dit dat je elke keer dat je je partner penetreert seksueel opgewonden en tevreden bent. Deze seksuele rol beperkt zich niet alleen tot je mannelijke partner, want er zijn transseksuelen die die liever top zijn, maar die zijn zeer zeldzaam.

Bodem
Eigenlijk is dit het tegenovergestelde van top. Als je beneden bent, ben jij het die wordt gepenetreerd of ontvangt. Ongeacht de positie, als jij degene bent die door je partner wordt gepenetreerd, ben je een bodem. Deze seksuele rol is heel gewoon voor transseksuele vrouwen, hoewel er een paar mannen zijn die seksueel opgewonden zijn en blij zijn dat ze bottom zijn, maar dat zijn er maar heel weinig. Een vriendje hebben dat bottom is, is helemaal niet erg, zolang je maar top bent. Dan is dat een voorbeeld van een seksueel compatibel stel.

Switch
Dit is een combinatie van top en bottom zijn. Je bent veelzijdig wanneer je sexual plezier beleeft en tevreden bent wanneer je top of bottom bent. Jij bent het type persoon dat erg flexibel is en je partner wil penetreren en gepenetreerd wil worden.

Dat zijn dus de drie rollen die gewoonlijk van toepassing zijn bij het daten met een transseksueel. Ik geloof dat door te begrijpen wat deze seksuele rollen zijn, je zoektocht nog gemakkelijker zal worden. Je seksuele rollen zullen natuurlijk niet de enige reden zijn waarom je voor iemand valt, maar eerder een van de weinige elementen om je relatie bevredigend te maken.