Met deze tips wordt tranny dating bijna gegarandeerd een succes.

Veel mensen voelen zich misschien aangetrokken tot shemale- of tranny dating, maar zijn misschien terughoudend om deel te nemen. Dit geldt vooral voor mensen die nieuw zijn met transgender dating. De vraag rijst hoe een beginner transgenders kan leren kennen en een date zo aangenaam mogelijk kan maken. Hieronder staan ​​daarom tips voor succesvol daten met tranny samengevat.

Tip 1 - een videochat als eerste ontmoeting.

Veel mensen brengen uren, dagen, zelfs weken door met sms'en met dezelfde persoon. Ook al kun je door het sturen van berichten al veel over je droompartner te weten komen, toch is het raadzaam om relatief snel de volgende stap te zetten. Want alleen al door het sturen van sms'jes is het nog niet mogelijk om te weten te komen of de andere partij aan de eigen eisen voldoet en of de chemie goed zit.

Het is daarom aan te raden om voor de eerste date een videochat te starten. Niet alleen kunnen nepprofielen 100 procent worden uitgesloten, maar je kunt ook meer over de andere persoon te weten komen rechtstreeks uit hun gezichtsuitdrukkingen en gedrag dan mogelijk zou zijn met sms-berichten. Dus als je aan de veilige kant wilt zitten, moet je zeker een videochat doen voor de eerste ontmoeting.

Tip 2 - kies een neutrale plek.

Of het nu gaat om trans daten, sexdaten met shemales of een andere vorm van daten, de meeste mensen pijnigen hun hersens over wat de beste plek is om elkaar te ontmoeten op een eerste date. Hoewel het soort mensen dat alleen geïnteresseerd is in een spannend avontuur, thuis afspreekt, is het alleen al om veiligheidsredenen aan te raden om een ​​neutrale plek te vinden om elkaar beter te leren kennen.

Traditioneel zijn cafés of restaurants de ideale ontmoetingsplaats, omdat ze een neutrale plek vertegenwoordigen en ten tweede druk bezocht worden, dus er is geen gevaar. Met een drankje is het makkelijker om meteen een gesprek te voeren. Omdat cafés of restaurants tijdens de pandemie helaas niet kunnen worden bezocht, is een wandeling door een drukbezocht park of andere openbare plaatsen ook geschikt.

Tip 3 – Zoek gespreksonderwerpen.

Op de eerste date is het de verantwoordelijkheid van beide partners om het gesprek gaande te houden. Iedereen kent waarschijnlijk het gevoel wanneer beide partijen geen onderwerpen meer hebben en er een ongemakkelijke stilte valt. Vooral mensen die anderen misschien niet zo vaak ontmoeten of die introvert zijn, vinden het vaak moeilijk om het gesprek gaande te houden. Maar dit is niet zo moeilijk als je van tevoren bedenkt waar je het met je partner over wilt hebben.

Zo hebben de meeste van hen nog openstaande vragen die vooraf niet beantwoord zijn. Hier is het zinvol om een ​​of twee vragen achter de hand te houden en ze zo nodig te stellen als je geen gespreksstof meer hebt. Wat zijn bijvoorbeeld de hobby's van de ander? Wat drijft de persoon en hoe stel je je eigen toekomst voor? Deze en vele andere vragen kunnen altijd worden gesteld als er een risico op gênante stilte bestaat.

Tip 4 - Verveel je niet op de eerste date.

Er is bijna niets erger dan een saaie date waarop beide partners zouden willen dat ze ergens anders waren (en misschien een andere persoon). Het is daarom belangrijk om vooraf enkele interessante plekken te verkennen om de entertainment factor direct op de eerste date te vergroten en daarmee ook de kans op succes te vergroten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om vooraf te weten wat de belangen van de andere partij zijn en een gouden middenweg te vinden.

Wat dacht u van een bezoek aan de bioscoop of gewoon een wandeling door het park. De positieve gevoelens die bij deze activiteiten ontstaan, worden overgedragen op de ander, waardoor de kans op succes automatisch toeneemt. Als je wat meer tijd steekt in het plannen van de eerste date, kun je punten scoren en van de eerste ontmoeting iets heel bijzonders maken.

Tip 5 – kies de juiste kleding.

Ook al wordt dit punt vaak alleen met vrouwen geassocieerd, het kiezen van de juiste garderobe anno 2022 is net zo goed een zaak voor mannen als voor vrouwen. Het gezegde "kleren maken de man" beschrijft dit het beste. Daarom moet naast het kiezen van de juiste datinglocatie ook belang worden gehecht aan het kiezen van de juiste garderobe om de kans op succes verder te vergroten en uw partner vanaf het begin te betoveren.

Maar hoe moet de kledingkast er precies uitzien? Dit hangt natuurlijk altijd af van de twee mensen die afspreken om elkaar te ontmoeten voor de date. De meesten geven de voorkeur aan een mix van casual en professioneel, omdat je er dan serieus uitziet zonder te doen alsof. Een subtiel parfum kan ook wonderen doen om je partner te verleiden. Net als bij het eerste gesprek geldt hetzelfde voor de garderobe dat je niet moet doen alsof je niet jezelf bent. Als je elkaar leert kennen, is eerlijkheid het beste beleid.