Normaal trek ik vooral mannen aan die op zoek zijn naar shemales om hun kont te neuken. Maar ik zou verwachten dat deze foto de kaarten een beetje schudt. Ik ben nog steeds dezelfde kleine, bleke en zachte shemale van 40 met een normale taille en een begeerlijke kont, maar deze keer wil ik iets anders. Ik laat mijn harde dikke lul zien. Mijn lul die klaar is om te neuken. Ja, deze keer ben ik de top en jij de bottom. Ik wil eens verwisselen.

Het is vrij recent dat ik nieuwsgierig ben om eigenlijk bovenaan te staan. Normaal gesproken zou ik altijd het liefst verzorgd, gecontroleerd en zelfs gedomineerd worden. Maar ik heb het gevoel dat ik ook dominant kan zijn. Ik ben zo vaak aan de ontvangende kant geweest dat ik weet hoe ik een man moet behandelen die op het punt staat in zijn kont geneukt te worden. Ik ben er zelfs zeker van dat ik niet al te veel oefening nodig heb voordat ik dit echt onder de knie heb. Ik ben tenslotte een natuurlijke seksgedreven shemale!

Normaal vind ik sexpartner, maar voor een tijdje zou ik mezelf graag openstellen voor meerdere sexpartners tegelijk omdat ik hier ook mee aan het experimenteren ben. Ik veronderstel dat het zijn met verschillende mannen me ook zal helpen mijn zelfvertrouwen te vergroten. Stuur me een bericht als je deel wilt uitmaken van mijn leercurve en als je aan de ontvangende kant wilt staan.

Advertentie getagd in:

Willekeurige shemales - tranny's uit Belgie!