O ja, het is er. Netjes weggestopt in mijn slipje ligt mijn vrouwelijke lul. Ik schaam me er niet voor. Normaal gesproken laat ik op datingsites, of zelfs in bars of tijdens het sexdaten, volledig achterwege om te onthullen dat ik een shemale ben. Het amuseert me! Zelfs sommige die-hard heteroseksuelen zullen het feit dat ik een lul heb door de vingers zien en zich concentreren op mijn vrouwelijke clitoris, mijn lekkere reet! Soms is het de enige kans dat ze wat anaal kunnen doen. Arme ze.

Dat gezegd hebbende, zou ik graag meer jongens vinden die echt van shemales houden en voor mijn lul zorgen. Om mijn lul vast te houden, te aaien, te pijpen of zelfs in hun eigen kont te hebben! Ook al ben ik, om heel eerlijk te zijn, meer voor het zijn van een bottom. Kijk naar mij, ik projecteer gewoon die bottom vibe met mijn lekkere tieten, mijn lekkere heupen en mijn veerkrachtige kont. Niet slecht voor een 32 jarige!

Het voelt raar voor mij om meteen te onthullen dat ik een trans vrouw ben. Ach ja, veranderingen en diversiteit is goed denk ik! Een ding dat niet verandert, is dat ik in West-Vlaanderen woon. We kunnen gemakkelijk iets gaan eten als dat handiger voor jou is. Daarna zou de nacht van ons zijn. Beproef je geluk op een willekeurige avond, als ik vrij ben, wil ik altijd afspreken.

Advertentie getagd in:

Willekeurige shemales - tranny's uit Belgie!